pátek 30. července 2010

Další papírová akce ... 6/2009


Začátkem měsíce nám přišel papír z banky na otevření nové smlouvy. Dneska jsme tedy nenápadně zavolali na naší pobočku jak to vypadá, zda něco neví a hurá ... prý je to schválené. Takže do příštího týdne má přijít úvěrová smlouva na podepsání a pak už pofrčí penízky směrem k majiteli. Snad se to stihne vše dříve, chceme jet ještě na dovču, pak už to nezvládnem ale zrovna v době kdy se má ukončovat kupka, no uvidíme jak nám to dopadne.

A naše žádost na obci skrz cestičku vypadá taky dobře, souhlasili, takže to musí jen měsíc viset na nástěnce a pak se to může prodat, nám :-)))

Po týdnu volala paní z banky že máme přijít podepsat úvěrovou smlouvu ale s tím, že jim tam něco chybí :-( Nemají vyjádření o souhlasu obce ( to nám řekli že potřebovat zřejmě nebudou, barák tam přeci už stál ) a notářské potvrzení (ale to jsme přeci už dali ). Tak jsme byli opět lehce vytočení. Můj tam tedy dnes zašel, musel nakonec i zajet na obec pro ten souhlas a na to druhý se odepsalo že to tam už musí mít. Úvěrová smlouva se nakonec zdárně podepsala..... Platba by se měla už odeslat. Dokonce nám i volali z realitky zda se to už posílá, paní si totiž napsala špatné datum, tak nevěděla. Snad do týdne to bude hotové :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat