středa 28. července 2010

A je náš ... 5/2009


Jo zbláznili jsme se :-))) po takové dlouhé době co nemůžeme najít nic vhodného, a ten čas také letí, nechceme stavět někdy v 50 letech, jsme přehodnotili názor na tento pozemek :-) Přeci není až tak špatný, odvoz sutin nás prý nevyjde draho..... tedy pořád levněji než koupit jiný ale už daleko dražší pozemek a že je to do svahu, to nějak zvládneme :-)))

Tak jsme kontaktovali opět realitku, dohodli cenu a nakonec i osobní setkání kvůli rezervačce. Tam si poslechli vše možné, stejně tomu prd rozumíme :-) a podepsali si ortel na náš čas i peníze. A je to skoro naše :-))) Ještě jsme dostali bonus, kus pozemku kde jsme nechtěli :-) LV jsme si vyzvedli už ráno na našem katastru. Cestou zpátky jsme ještě jukli už na náš skoro pozemek. Zjistili že máme studnu a milion šneků, jeden to odnes, můj z něj udělal placku.

Tak teď budeme čekat na návrh předkupní smlouvy, ten zkontrolujeme, ukážeme v bance zda to takto může být a napíšeme zpět naše odsouhlasení. Realitka nám pak pošle ověřený originál. A s tím půjdeme do banky aby poslali prašule. Poté by měla dorazit kupní smlouva a tu samy odneseme na katastr. Tak jsem zvědavá zda vše klapne.


Pár fotek z cesty kolem :-) ... nějak se to tu vše trošku rozrostlo :-))))





Žádné komentáře:

Okomentovat