pondělí 2. srpna 2010

Další bagrování ... 7/2009


Tak už máme po dovolený u moře a byla super, kromě cesty tam i zpět .... kluk nezklamal a prořval obě cesty a tu zpáteční i s teplotou a průjmíkem .... ani krteček moc nepomáhal.
Doma nás už čekalo překvápko ..... dopis z KÚ s naší zavkladovanou smlouvou a i origoš smlouvy z realitky. Takže pozemek je ofiko NÁŠ !!!!

V polovině července se jeden víkend opět bagrovalo. První den tam barista makal sám, bohužel bez traktoru takže podle nás práce k ničemu. Jen to srovnával a dělal hromádky, které mu pak samo překážely. A také prý přeťal nějaký kabel, asi telefonní. Snažil se uklidit i kameny z plotu co tam byl, ani nezajel hluboku pod zem a najednou u to nějak nešlo ... tak se na to musím jít zítra podívat.
Druhý den tam přibyl i traktor a mohlo se rovnat a odvážet ještě sutiny ze základů pryč. Můj byl ještě v práci a já se tam teda jela juknout sama. Téda pozemek je nějaký až moc ve svahu, bagrista udělal dole rovinku ale směrem nahoru je kooopec hlíny. A kabel je opravdu napůl, prý se ještě nikdo neozval, tak bude nejspíš slepý. A je i jen 20-30 cm pod zemí, to je nějak málo.
Další den přijíždíme k nám a už z dálky vidíme policejní auto a plno dalších … takže kabel nebyl slepý !!! prý telefon a přerušili jsme další tři vesnice :-))))) mno jsem zvědavá co z toho bude, pondělí jde můj kvůli tomu na stanici . No zbytek dne se opět bagrovalo.

Koncem července jsme koupili naše první pracovní vybavení - kolečko, hrábě a lopatu :-)



To už je parádní :-)


Pohled nahoru.


Překopnutý kabel .... kdo by ho tam čekal :-)


Tak tady asi bude plavecký bazén a né menší domek :-)


Můj se trošku nudil ... aspoň je už vidět až na druhý konec.


Už opravený ...


Mno nemělo by to být ve větší hloubce?


Tady až jednou přejedu autem tak to prdne znova ... :-(


A jde se čistit další půlka.


Stihnul se už jen kousek, ale aspoň tak.



A pohled dolů.

Pro dnešek hotovo.

Tato buš příde na řadu zase příště :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat