středa 4. srpna 2010

Začátek roku 2010


Koncem ledna jsme obdrželi hotový projekt, který jsme už samy odvezli na SÚ a zažádali o stavební povolení. Po 10 dnech nám přišlo oznámení o spojení územního a stavebního řízení a rovnou i pozvánka k veřejnému ústnímu jednání v naší budoucí obci, skrz nesouhlasu našeho souseda se stavbou..... Tam můj následně jel, paní z SÚ byla prý velmi příjemná, šli se všichni juknout na pozemek a můj dostal pochvalu že je jeden z mála, který správně vyvěsil na pozemku oznámení s plánem RD :-) Prý ho dají jako vzor, páč každý na to prdí.... to jsou mi ale věci, škoda že neumím vyvalenýho smajla. :-000000
A sousedovo námitky byly uznány bezpředmětné vzhledem ke stavebnímu zákoníku.....

Na konci března se ještě 2x bagruje a čistí, pálí křoví.... a už se to vyrovnává na přípravu základní desky. A našla se druhá studna, celou dobu jsme po ní né zcela zakryté chodili ... je daleko hlubší a je tam voda :-) tu první jsme zasypali, stejně by byla přímo před garáží a nebyla v ní voda.

A je nám vydáno rozhodnutí o umístění stavby a stavební povolení ale na oficiální papír "stavba povolena" se musí ještě počkat tak 14 dní, na nabití právní moci.



Ukázková vývěska :-))))) - únor 2010

Pálení chroští - březen 2010

A tam kde je oheň se našla pak studna :-)

Srovnávání horní půlky - březen 2010.

A hotovo.... i nově nalezená studna.



Opět se bagruje..... dle mě se tam bagristovi nějak moc zalíbilo....







A už vyrovnáno na desku ..... tady bude jednou obývák...terasa....





Už máme opět kopce....







Žádné komentáře:

Okomentovat